Pleisterwerken en droge afbouw

Ervaren stukadoors

Op zoek naar een ervaren stukadoor die je bezettingswerken snel en professioneel afwerkt, en het liefst nog mild is voor je portemonnee? IPC Services biedt pleisteroplossingen naar ieders budget, smaak of wens.

Gipswanden en gipsplafonds

IPC Services ontfermt zich over je wanden en plafonds. Geïsoleerd of puur natuur? Speciaal gemaakt voor koukleumen of stille genieters? We gaan aan de slag met al je thermische, akoestische en andere wensen.

Waterwerende gipsplaten

Waterwerende gipsplaten zijn gemaakt voor zowel vochtige als technische ruimtes, zoals de badkamer of de wasruimte. Deze Gyproc platen bestaan uit een onbrandbare gipsen kern, omhuld met extra sterk karton. Zo zijn de platen niet alleen waterwerend, maar ook helemaal brandveilig. Win-win!

Brandwerende gipsplaten

Brandwerende Gyproc RF gipsplaten zijn ideaal voor de binnenafwerking van wanden en plafonds die een hoge brandwerendheid vereisen. Ga je aan het werk in een technische ruimte? Of ligt er brandgevaar op de loer? Dankzij de onbrandbare gipsen kern en de sterke kartonnen omhulling krijgen vlammen geen kans.

Isolerende gipsplaten

Gyproc gipsplaten zijn niet alleen handig voor de snelle en vlakke afwerking van een wand of plafond, maar ze houden bovendien de warmte binnen en het geluid buiten.